KONTAKT

s. MARIANGELA GALIĆ

Provincijalna poglavarica

Po završetku studija Socijalne pedagogije na Papinskom Salezijanskom sveučilištu u Rimu, sestra Mariangela je radila u ženskom učeničkom domu u Splitu i pastoralu mladih. Duži niz godina djelovala je u ulozi ravnateljice i pedagoginje u Učeničkom domu Paola di Rosa u Dubrovniku, te izvanredne profesorice socijalne psihologije i razvojne psihologije na Teološko – katehetskom institutu u Mostaru.
E-mail: mariangelagalic@gmail.com

  s. MARA BOŽIĆ

  Provincijalna tajnica

  Djelovala je u župama Kaštel Sućurac, Zagreb – Kustošija, Mlini, Žrnovnica i Kamen  kao voditeljica crkvenih zborova, vjeroučiteljica u školi i župnoj katehezi. U Italiji  je završila studij za odgojitelje u redovničkim ustanovama, nakon čega joj je dodijeljena dužnost odgovorne sestre za sestre juniorke. Trenutno se nalazi u zajednici Kamen i obnaša dužnost provincijalne tajnice.

  E-mail: s.mara.bozic@gmail.com

   s. ROZA MARKOVIĆ

   Odgajateljica novakinja

   Nakon završenog studija glazbe na Papinskom institutu za crkvenu glazbu u Rimu djelovala je kao voditeljica crkvenih zborova u župi Mlini, vjeroučiteljica i profesorica glazbe u OŠ Župa Dubrovačka i Cavtat. Sada djeluje u pastoralu župe Žrnovnica i kao odgojiteljica postulantica i novakinja naše Družbe radosno prateći i pomažući mladima u razlučivanja njihova životnog poziva.

   E-mail: rozamarkovic@net.hr

    s. IDA MALNAR

    Pastoral mladih

    Nakon završenog filozofsko-teološkog studija u Đakovu, radi kao vjeroučiteljica u osnovnoj školi u Vođincima. Sudjeluje u radu župe, aktivnostima zbora i pastoralu mladih, gdje kroz duhovne obnove nastoji poticati osobni odnos mladih s Isusom i njihovu pripadnost Crkvi. Uz svoj redoviti rad, pohađa i Poslijediplomski specijalistički studij iz Pastoralne teologije u Đakovu.
    E-mail: s.ida.malnar@gmail.com

     s. RUŽICA DODIG

     Vizualne komunikacije

     Osmišljavanje projekata i uključivanje mladih u kreativan rad, prirodan je način razmišljanja za s. Ružicu. Nakon teološkog studija, svoje umjetničke interese je nastavila razvijati na Akademiji umjetnosti u Italiji gdje završava video, sound i game design. Koliko glazba i slika utječu na mlade ljude razradila je u projektu “Music Video in Education and Promotion“ (“Glazbeni spot u odgoju i promociji”) na grafičkom design-u. Trenutno radi kao odgojitelj u Učeničkom domu Paola Di Rosa u Dubrovniku, gdje osobitu pozornost posvećuje razvijanju multimedijalnog načina izražavanja kod mladih ljudi.
     E-mail: ancelleruzica@gmail.com