Duhovna obnova: obitelji u potrazi za svetim

 

Na duhovnoj obnovi za roditelje djece našeg vrtića Dobri, u Oazi sv. Marije Krucifikse na Kamenu prošlu subotu 02. veljače sudjelovalo je oko 140 roditelja, a duhovnu obnovu, kao i svake godine, je vodio  fra Ante Vučković. Sestre Službenice Milosrđa zajedno sa Fra Antom zaželjele su dobrodošlicu mladim obiteljilma, podijelivši s njima ono što im je najdragocjenije –  Prisutnost svetoga u svakodnevnom životu. Zaista je bilo nesvakidašnje vidjeti kako 140 mladih ljudi s pažnjom i zanimanjem sudjeluju u programu. Uz predavanje, zajednički ručak, svetu misu i film vrijeme su proveli i u međusobnom druženju. Na kraju dana sudionicima susreta nije ostalo drugo nego zamoliti ravnateljicu vrtića, da im omogući ovakve susrete bar dva puta godišnje.

Svoje doživljaje neki su odmah podijelili i na društvenim mrežama:

 • …Predivno! Emotivno! Svaka minuta provedena na danasnjem druzenju je tako važna i vrijedna! Hvala svima na trudu i ljubavi koju ste ulozili da nam ovaj dan bude predivan.

  Ivana

 • …Predivno, kao i svaki put, s predivnim fra Antom ❤️ Njegova predavanja s puno pravih pitanja, na koje nam je dijelom dao prave odgovore, a dijelom ostavio da ih sami nadjemo svatko bi trebao poslusati 👏 Ako smo se malo i izgubili u ludoj svakodnevnici ovakav dan nas vrati na pravi kolosijek, obnovi i napuni mirom ❤️ Hvala Vam na trudu i ljubavi ❤

  Divna

 • …kao i uvijek lijepo u Vašoj kući.hvala svim sestrama na tolikom trudu da se osjećamo kao u vlastitom boravku a fra Toniju šta zna kako otvorit naša srca i staviti uvijek posebnu riječ i misao za obraćenje.lijepo je vidjeti i veliki odaziv 👏🏻👏🏻bravo svima!

  Tatjana

 • …Srce je puno. Radi svega, a i radi toga što sam ostala dio zajednice i nakon što je moje dijete otišlo iz najdražeg vrtića… Ali to je ona vrsta vrtića iz kojeg se zapravo nikad ne ode💞

  Marijana