Ljetni kamp na otoku Susku

U ljetnom kampu sestara Službenice Milosrđa na otoku Susku  u mjesecu srpnju izmjenjivale su se  različite skupine djece i mladih Malog Lošinja na višednevnom duhovno – rekreativnom ljetovanju. Program su vodile sestre Službenice Milosrđa kroz šest različitih dobnih i interesnih skupina djece od 2. do 8. razreda

Zajednički molitveni trenutci, slavljenje liturgije, biblijske radionice, druženja pod vedrim nebom uz zajedničko pripramanje obroka i poslastica učinili su od Suska drugim domom za malološinjane.

Lijepo vrijeme je omogućilo svakodnevnu zabavu na moru a poučni i zabavni susreti kroz molitvu i sakramente obogatili su duhovno ozračje. Zanimljive kateheze sestara Službenica Milosrđa i motivacijske igre postulantica i novakinja nizale su se iz dana u dan, otkrivajući Božju blizinu u novom okruženju. 

Posebno zahvalni svećenicima don Robertu Zuboviću, don Andriji Živkoviću, don. Draženu Zrile i don Filipu Šebalji sudionici su mogli slaviti euharistiju živo i veselo. 

Duhovno – rekreativni kamp omogućio je djeci prisniji odnos sa sobom, bližnjima, prirodom i Bogom.  Zahvalni Gospodinu za sve primljene milosti vraćamo se obogaćeni svojim domovima, noseći u srcu lijepe uspomene.