Susak- dani zajedništva i molitve

Dani zajedništva i molitve za djevojčice i dječake župe Rođenja BDM Mali Lošinj održani su od 15. srpnja do 19. srpnja 2020. godine na otoku Susku. Program su vodile sestre Službenice Milosrđa zajedno sa župnikom vlč. Robertom Zubovićem, svojom prisutnošću i sudjelovanjem obogatio nas je i don Dražen Zrile. Kroz ove dane imali smo zajedničke molitvene trenutke, slavljenje Liturgije, biblijske radionice, zajednička druženja. Razmišljajući o događajima iz Isusovog života, koje  nam Crkva svakodnevno stavlja pred nas bolje smo upoznali  sami sebe, naš odnos prema bližnjima i prema Gospodinu. Zahvalni Gospodinu za sve primljene milosti vraćamo se obogaćeni svojim domovima, noseći u srcu lijepe uspomene.

Evo nekih od dojmova sudionika:

Meni je bilo izvrsno!!! Svi smo se skupa družili i igrali. Lijepo smo se zabavili i upoznali smo nove prijatelje. Voljela bih ponovno doći! Lijepo smo se molili i učili o Bogu! Časne su preljubazne i dobre! Hvala puno! 

Anella Mauzner

Svaki tren je bio zabavan, zanimljiv i poučan! 

Mario Martinolić

Bilo mi je lijepo i zabavno jer sam upoznala nove ljude, naučila nešto novo… neću zaboraviti to što smo naučili nove lijepe pjesme i molitve.    

Erika Tuček

Meni je bilo odlično. Za objasnit neopisivo. 

Filip Miličević